Nu ska det bloggas..

Efter att ha läst mina vänners bloggar flitigt i några månader så är det nu dags att även jag delar med mig lite. Svårt att kommentera andras inlägg om man inte själv avslöjar sina bra och dåliga sidor. Fantastiska dagar och usla dito.
Så nu är jag här och harvar mig fram i något som jag egentligen inte vet hur man gör.

Lets begin..

Dagens fundering. Hur ska man kunna leva livet utan alla nya projekt så fort det blir lite tråkigt? Eller hur gör man för att få dem billigare och mindre dramatiska?
Man behöver kanske inte flytta, köpa en häst eller ny bil så fort det är några timmars tråk på jobbet. Men det blir ju så mycket roligare. I alla fall först.
Idag sitter jag på jobbet och det är så segt. Borde njuta av lugnet men tycker det är vansinnigt tråkigt med ett akutjobb där det för tillfället inte händer någonting. Dottern har varit hästskötare på dressyrtävling så hon har iaf fått lite gjort. Känner mig lite avundsjuk, hade gärna åkt med.

Imorgon ska det sista flyttas ut till mitt nya hem på landet. Sen är jag bonne på riktigt.

Försöker hålla kvar hösten så mycket jag kan. Denna fantastiska årstid går alldeles för fort. Snart är alla vackra löv borta från det stora trädet utanför min dörr. Fasar för att hacka hästarnas is/vattenkar hela vintern.

Så, det var min trevande början på mitt nya bloggliv... =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0